Vekaravahti Pietniemen seurakuntatalolla

Pietniemen seurakuntatalo

Vekaravahti auttaa, jos tarvitset tilapäistä lastenhoitoapua esim. lääkäri – pankki, tms. käyntien ajaksi. Vekaravahtiin voivat tulla 2-7-vuotiaat lapset.

Vekaravahti on maksuton ja ilmoittautuminen on viimeistään hoitoa tarvittavana päivänä klo 12 mennessä. Kerrallaan hoitoon mahtuu 10 lasta.

Torstaisin klo 13 – 15 Pietniemen seurakuntatalolla
Ilmoittautuminen puh. 0400 – 309 813/Paula
                                       0400 – 309 849/Pihla

Länsi-Porin seurakunta

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Väinölän kirkko

Diakonian aamupala Väinölän kirkolla

Tule aloittamaan päiväsi maittavalla ja maksuttomalla aamupalalla yhdessäolon ja rupattelun merkeissä!

Väinölän kirkko

Vauvakahvila

Tule viettämään aikaa toisten vauvaperheiden kanssa – jakamaan vauvaperheen iloja ja haasteita.