Rukoushetki Keskuskartanon paloon liittyen

to 16.5. kello 19.00

Rukoushetki Keskuskartanon paloon liittyen Porin Teljän kirkko

Porin Teljän seurakunta järjestää rukoushetken Keskuskartanon tulipaloon liittyen. Tilaisuudessa on myös mahdollisuus keskusteluapuun.

Teljän seurakunta järjestää torstaina 16.5.2019 klo 19.00 alkaen rukoushetken kirkollaan kaikkien niiden puolesta, jotka ovat joutuneet lähtemään Keskuskartanosta kodistaan tulipaloa pakoon.

Tarkoitus on rukoilla kaikkien niiden puolesta, jotka ovat kärsineet aineellisia vahinkoja ja ovat järkyttyneitä. Rukoustilanteessa halutaan pyytää Jumalalta suojaa ja turvaa. Tilaisuudessa on myös mahdollista saada keskusteluapua seurakunnan työntekijöiltä.

Teljän seurakunnan Facebook-sivuille päivitetään torstain aikana tietoa sekä raha- että tavarakeräyksestä sekä seurakunnan tarjoamista lastenhoitomahdollisuuksista.


Järjestäjä

Porin Teljän seurakunta

Katso myös

su 21.7. klo 10.00

Porin Teljän kirkko

Porin Teljän messu

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi. Tiloissa on lisäksi ”Nooan arkki” – hiljainen leikkitila, pyhäkoulu.
su 21.7. klo 16.00

Väinölän kirkko

Väinölän messu

Messu ja pyhäkoulu joka su klo 16 yht. työssä Evankeliumiyhdistyksen (SLEY) kanssa. Väinölän messu on 27.1.2019 lähtien Väinölän kirkossa. Messu pidettiin Väinölän kirkon peruskorjauksen ajan 20.1.2019 asti Metsäkappelissa.
ti 23.7. klo 18.30

Keski-Porin kirkko

Sanan ja rukouksen ilta

Rukousilta, jossa vaihtuvia puhujia sekä musiikkia