Päiväkerho

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Kevään päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Kevään ryhmät näkyvät alla.

Kerhoreppu, kerhoeväät ja kerhotossut ovat tarpeelliset päiväkerhossa, samoin touhuamisen kestävä vaatetus.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella! Kerhopaikkoja löytyy Seurakuntakeskuksesta, Pormestarinluodon seurakuntakodilta ja Ruosniemen kirkolta Isotalosta ja Pikkutalosta.

Sähköinen ilmoittautuminen.

Maksut:
2 x 3 tuntia viikossa, 38 €/lukukausi
Sisaralennus on 50 %

Keski-Porin seurakunta

ke 10.4.2019 klo 8.00 - ti 30.4.2019 klo 16.30

Meri-Porin kesäkerhoissa vielä tilaa!!!

kesäkerhoissa vielä tilaa!!!!

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Kalaholman kerhohuone

Päiväkerho klo 9-12

Päiväkerhoja 3–6 -vuotiaille lapsille on kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan.