Pyhäkoulu

Porin Teljän kirkko

Sunnuntaisin kokoontuva lapsille suunnattu tunti seurakunnassa.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "kolehtikoira" kerää varoja Mongolian urheilulähetystyölle.

Porin Teljän seurakunta

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Päiväkerho

Mikonkatu 8

Vauvakirkkomuskari

Alle 1-vuotiaille suunnattu kirkkomuskari, jossa yhdessä aikuisen kanssa lauletaan, leikitään ja hiljennytään kunakin kertana eri teeman äärellä. Musiikkihetken kesto on puolisen tuntia, jonka jälkeen kahvitellaan rauhassa.