Vauvakahvila Aurinkoinen

Länsi-Porin kirkko

Vauvakahvila on äitien ja vauvojen yhteinen kohtaamispaikka.

Tule tapaamaan muita muita vauvaperheitä, vaihtamaan kuulumisia ja kahvittelemaan. Vauvakahvilaan ei tarvitse ilmoittautua vaan voit tulla, kun sinullesi ja vauvallesi sopii. Tervetuloa!

Länsi-Porin seurakunta

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Päiväkerho

Väinölän kirkko

Diakonian aamupala Väinölän kirkolla

Tule aloittamaan päiväsi maittavalla ja maksuttomalla aamupalalla yhdessäolon ja rupattelun merkeissä!