Pormestarinluodon seurakuntakoti

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Kevään päiväkerhoihin voi vielä ilmoittautua alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Kevään ryhmät näkyvät alla.

Kerhoreppu, kerhoeväät ja kerhotossut ovat tarpeelliset päiväkerhossa, samoin touhuamisen kestävä vaatetus.

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella! Kerhopaikkoja löytyy Seurakuntakeskuksesta, Pormestarinluodon seurakuntakodilta ja Ruosniemen kirkolta Isotalosta ja Pikkutalosta.

Sähköinen ilmoittautuminen.

Maksut:
2 x 3 tuntia viikossa, 38 €/lukukausi
Sisaralennus on 50 %

Keski-Porin seurakunta

Keski-Porin seurakunta
Eteläpuisto 10 A, 4. krs
28100 Pori

Erityisenä työalana varhaiskasvatus.

Ruosniemen kirkko

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Mikonkatu 8

Vauvakirkkomuskari

Alle 1-vuotiaille suunnattu kirkkomuskari, jossa yhdessä aikuisen kanssa lauletaan, leikitään ja hiljennytään kunakin kertana eri teeman äärellä. Musiikkihetken kesto on puolisen tuntia, jonka jälkeen kahvitellaan rauhassa.