Siivet ja juuret- bibliodraamakurssi

ke 13.3. kello 17.00 - kello 19.30

Siivet ja juuret- bibliodraamakurssi Porin Teljän kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Kaipaatko henkistä kasvua? Mietitkö elämän tarkoitusta? Kiinnostaako sinua tutustua Raamattuun raikkaalla tavalla yhdessä muiden kanssa? Jos vastasit johonkin näistä kyllä, tule mukaan Bibliodraamakurssille

Mitä?

Bibliodraama on koulutetun ohjaajan johdolla ryhmässä tapahtuvaa luovaa raamattutyöskentelyä. Ohjaaja voi käyttää menetelminä roolityöskentelyä, liikettä, tanssia, kuvataiteen keinoja, muovaamista, symboliesineitä. Kurssilla eläydytään Raamatun maailmaan ja henkilöihin ryhmän kanssa yhdessä.

Kenelle?

Bibliodraamaan voi osallistua kuka tahansa Raamatusta ja ihmisen elämästä kiinnostunut. Jokainen saa olla mukana sillä tavalla kuin se hänelle itselleen kulloinkin on luontevaa ja mahdollista. Osallistuja ei tarvitse etukäteistietoja tai taitoja. Tällä kurssilla bibliodraaman kieli on suomen kieli. Ryhmään ei voi myöskään tulla kesken matkaa eikä kokoontumisista saa mielellään poistua ennen yhteistä lopetusta.

Miksi?

Raamatun teksti on muuttumaton ja siihen palataan uudestaan ja uudestaan bibliodraamatyöskentelyssä. Jokaisella osallistujalla on oma suhteensa Raamattuun ja hengellisyyteen ja niistä lähtökohdista jokainen voi bibliodraaman avulla syventää Raamatun tuntemustaan.

Kurssi on maksuton, ohjaajana bibliodraamakurssia vetää Noora Tapiainen, joka suorittaa bibliodraamaohjaajan koulutuksen. Kurssi toimii opiskeluiden näyttöryhmänä.

Kurssin aikataulu:

Kokoontumispäivämäärät: 13.3, 20.3, 27.3 sekä 17.4, 24.4.

Kellonaika 17.00-19.30

Pientä purtavaa tarjolla jokaisessa kokoontumiskerrassa.

Osallistujia ryhmään otetaan mukaan 6-14 henkilöä.

Ilmoittaudu mukaan 1.3 mennessä oheisesta ilmoittautumislinkistä

https://mvs.fi/srk/pori/ilmoittautuminen/ilmoittautuminen.php?add=22a6df52e1665843ec715f0f0ba04dfd486&lang=fi