Perhekerho Pietniemessä

Pietniemen seurakuntatalo

Perhekerho on aikuisten ja lasten yhteinen kerho, johon voit utlla ilman ilmoittautumista.

Perhekerhossa on viikoittain vaihtuva aihe, hiljentymistä, leikkiä, kahvittelua ja yhdessäoloa. Kerho on maksuton, kahvimaksu vapaaehtoinen. Tervetuloa!

Länsi-Porin seurakunta

Pihlavan seurakuntatalo

Diakonian vastaanotto

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho