Muksupiiri

Mikonkatu 8

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Lastenohjaajamme Eija ja Heidi sekä diakoniatyöntekijämme Mikko sekä varhaiskasvatuksen pastori Sami mielellään vastaanottavat toiveenne ja ajatuksenne toiminnan suhteen. Tervetuloa! Aamupala tarjolla!

Hiihtolomaviikolla (20.2) ei ole Muksupiiriä - lomailemme silloin.

Keski-Porin seurakunta

ke 10.4.2019 klo 8.00 - ti 30.4.2019 klo 16.30

Meri-Porin kesäkerhoissa vielä tilaa!!!

kesäkerhoissa vielä tilaa!!!!

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Porin seurakuntakeskus

Päiväkerho