Vekaravahti Länsi - Porin kirkolla

Länsi-Porin kirkko

Vekaravahti auttaa, jos tarvitset tilapäistä lastenhoitoapua esim. lääkäri – pankki, tms. käyntien ajaksi.

Vekaravahti on maksuton ja ilmoittautuminen on viimeistään hoitoa tarvittavana päivänä klo 12 mennessä. Kerrallaan hoitoon 10 lasta.
Tiistaisin klo 13 – 15 Länsi – Porin kirkolla
Ilmoittautuminen puh. 0400 – 309 827/Krisse
                                       044 – 7309 658/Eija

Länsi-Porin seurakunta

Pihlavan seurakuntatalo

Diakonian vastaanotto

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho