Avoin päiväkerho

Lavian seurakuntakoti

Lasten ja aikuisten yhteinen kerho

Lapsi tulee kerhoon tutun aikuisen kanssa. Leikkiä, laulua, kädentaitoja ja hiljentymistä. Omat eväät saa ottaa mukaan. Tarjolla kahvi, tee ja mehu. Maksuton.

Huom! Vko 8 talviloma, ei kerhoa.

Lavian seurakunta

ke 10.4.2019 klo 8.00 - ti 30.4.2019 klo 16.30

Meri-Porin kesäkerhoissa vielä tilaa!!!

kesäkerhoissa vielä tilaa!!!!

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Porin seurakuntakeskus

Päiväkerho