ATK-kerho

Olotupa

Tervetuloa opettelemaan tietokoneen peruskäyttöä!

ATK-kerhossa opetellaan tietokoneen peruskäyttöä kuten kirjoittamista ja internetin käyttöä. Kerhoon voi rohkeasti tulla, vaikka ei olisi aiempaa kokemusta tietokoneen käytöstä. Olotuvalla on neljä tietokonetta ja internetyhteys kerholaisia varten, mutta halutessaan kerhoon voi tuoda myös oman kannettavan tietokoneen. Lisäksi kerhossa juodaan kahvit ja ajoittain vietetään myös hartaushetkeä.

Mikäli sinulla on kysyttävää mobiililaitteista (puhelin / tabletti) ole etukäteen yhteydessä diakoni Aki-Petri Heinoon.

Länsi-Porin seurakunta

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Länsi-Porin seurakunta

Olotuvan putiikki

Tervetuloa Olotuvan putiikkiin kahville ja ostoksille, jotka tekevät hyvää.

Putiikkihartaus

Putiikkihartauteen voit istahtaa hetkeksi rukoilemaan, laulamaan ja kuulemaan hartauspuheen.

Pietniemen seurakuntatalo

Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta (SOPPI)

SOPPI järjestetään keväällä 2019 seuraavina keskiviikkoina: 16.1., 6.2., 6.3., 3.4., 8.5. ja 5.6. Teretulemast!