Avoin päiväkerho

ma 11.2. kello 13.00 - kello 16.00

Porin seurakuntakeskus

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen.

Aloitamme kokeiluna seurakuntakeskuksen päiväkerhoryhmän yhteydessä kokoontuvan avoimen päiväkerhon. Avoimeen päiväkerhoon voi osallistua vain maanantaisin ja siihen täytyy ilmoittautua päiväkohtaisesti, päiväkerhokertaa edeltävän viikon maanantaista klo 9 sunnuntaihin klo 21 mennessä. Ikähaarukka avoimeen päiväkerhoon on sama kuin päiväkerholla eli 3–6v. Avoin toiminta on maksutonta, ilmoittautuneita otetaan mukaan ryhmän kokonaistilanteen mukaisesti.


Järjestäjä

Keski-Porin seurakunta

Lastenohjaaja
Keski-Porin seurakunta
Eteläpuisto 10 B
28100 Pori

Työhuone sijaitsee Porin seurakuntakeskuksen 3. kerroksessa

Katso myös

ke 10.4.2019 klo 8.00 - ti 30.4.2019 klo 16.30

Meri-Porin kesäkerhoissa vielä tilaa!!!

kesäkerhoissa vielä tilaa!!!!
pe 26.4. klo 9.00 -12.00

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.
pe 26.4. klo 9.00 -12.00

Kalaholman kerhohuone

Päiväkerho klo 9-12

Päiväkerhoja 3–6 -vuotiaille lapsille on kaksi kertaa viikossa kolme tuntia kerrallaan.