Tiistai-taaperot (perhekerho)

Ruosniemen kirkko

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Lastenohjaajamme Terhi ja Heidi mielellään vastaanottavat toiveenne ja ajatuksenne perhekerhon suhteen. Aikuisilla kahvit. Lapsille omat eväät mukaan. Tervetuloa!

Hiihtolomaviikolla 20.2 ei ole Tiistai-Taapero perhekerhoa - lomailemme silloin!

Keski-Porin seurakunta

Pormestarinluodon seurakuntakoti