Tiistai-taaperot (perhekerho)

ti 15.1. kello 14.00 - kello 15.30

Ruosniemen kirkko

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Lastenohjaajamme Terhi ja Heidi mielellään vastaanottavat toiveenne ja ajatuksenne perhekerhon suhteen. Aikuisilla kahvit. Lapsille omat eväät mukaan. Tervetuloa!

Hiihtolomaviikolla 20.2 ei ole Tiistai-Taapero perhekerhoa - lomailemme silloin!


Järjestäjä

Keski-Porin seurakunta

Katso myös

pe 18.1. klo 13.00 -16.00

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.
su 20.1. klo 10.00 -11.00

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu

Sunnuntaisin kokoontuva lapsille suunnattu tunti seurakunnassa.
ma 21.1. klo 13.00 -16.00

Porin seurakuntakeskus

Avoin päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen.