Porin Teljän kirkko

Sunnuntaisin kokoontuva lapsille suunnattu tunti seurakunnassa.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "kolehtikoira" kerää varoja Mongolian urheilulähetystyölle.

Porin Teljän seurakunta

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu

Sunnuntaisin kokoontuva lapsille suunnattu tunti seurakunnassa.

Länsi-Porin kirkko

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu on tarkoitettu 3-10-vuotiaille lapsille, ja sen aikana käydään läpi raamatunkertomuksia, leikitään, lauletaan, väritetään ja askarrellaan.