Pyhäkoulu

Porin Teljän kirkko

Sunnuntaisin kokoontuva lapsille suunnattu tunti seurakunnassa.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "kolehtikoira" kerää varoja Mongolian urheilulähetystyölle.

Porin Teljän seurakunta

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Ruosniemen kirkko

Perhekerho