Pyhäkoulu

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu kokoaa eri ikäisiä lapsia pieneen sunnuntaihetkeen yhdessä kuulemaan hyvästä Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "koirakolehti" kerää varoja kummikoululle.

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Ruosniemen kirkko

Porin seurakuntakeskus