Pyhäkoulu

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu kokoaa eri ikäisiä lapsia pieneen sunnuntaihetkeen yhdessä kuulemaan hyvästä Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "koirakolehti" kerää varoja kummikoululle.

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto

Keski-Porin kirkko, Keski-Porin kirkkotupa

Perhekerho Muksupiiri