Messu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille, pyhäkoulu (viimeinen kerta 9.12., jatkuu 13.1.2019).

Rippikoulujen aloitusjumalanpalvelus

Saarna Noora Tapiainen, liturgi Lauri Westerlund, kanttori Pia Ylitalo-Maunula, Iltapäiväkuoro, kirkkokahvin tarjoaa rippikoulu- ja nuorisotyö.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Länsi-Porin kirkko

Tervetuloa messuun! Mukana kvartetti Ollila&Lipping

Pihlavan kirkko

Porin Teljän kirkko

Messu klo 10 ja joulujuhla kotikirkolla klo 9 alkaen

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi. Tiloissa on lisäksi ”Nooan arkki” – hiljainen leikkitila.