Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut Porin Teljän kirkko

Lasten kauneimpia joululauluja 8.12. klo 16 Teljän kirkossa. Tervetuloa!

Tänä vuonna Kauneimmat joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Tervetuloa laulamaan koko perheen voimin joulutunnelma sydämiin. Lasten kauneimmissa joululauluissa viivähdämme sadun maailmassa ja kuulemme joulun sanomaa.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa. Kolehti kerätään Suomen lähetysseuran kautta.

Noora Tapiainen, Silja-Maaria Kavasto, kanttori Pia Ylitalo-Maunula ja lapsikuoro Tuhannet sydämet, Kirsi Murto, Jaana Uurainen

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti

pe 30.11.2018 klo 10.00 - ke 12.12.2018 klo 16.00

Lavian seurakuntatoimisto

Diakonia-avustukset vähävaraisille, lavialaisille lapsiperheille

Vapaamuotoinen avustushakemus perusteluineen tulee jättää seurakuntatoimistoon viimeistään 12.12. Kuoreen merkintä jouluavustus

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto