Lasten kauneimmat joululaulut

Lasten kauneimmat joululaulut Porin Teljän kirkko

Lasten kauneimpia joululauluja 8.12. klo 16 Teljän kirkossa. Tervetuloa!

Tänä vuonna Kauneimmat joululaulut soivat maailman lasten puolesta. Tervetuloa laulamaan koko perheen voimin joulutunnelma sydämiin. Lasten kauneimmissa joululauluissa viivähdämme sadun maailmassa ja kuulemme joulun sanomaa.

Sinun tuellasi tarjoamme kehitysmaiden kaikkein heikoimmassa asemassa oleville lapsille koulutusta, terveydenhoitoa ja turvaa. Parannamme erityisesti tyttöjen, vammaisten ja syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien lasten asemaa. Kolehti kerätään Suomen lähetysseuran kautta.

Noora Tapiainen, Silja-Maaria Kavasto, kanttori Pia Ylitalo-Maunula ja lapsikuoro Tuhannet sydämet, Kirsi Murto, Jaana Uurainen

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti

Ruosniemen kirkko

Päiväkerho

Päiväkerho on oivallinen paikka 3–6 -vuotiaalle lapselle kasvaa ja kehittyä. Pienemmät lapsiryhmät mahdollistavat lapsen yksilöllisen huomioimisen. Päiväkerhossa pyritään vaalimaan lapsen tarvitsemaa kasvurauhaa. Kädentaidot, sosiaaliset taidot, liikkuminen, ilmaisu, leikki huomioonottaen. Keskittymiseen, uusien taitojen oppimiseen ja lapsen oman ajattelun tukemiseen kinnitetään erityisesti huomiota. Ilmoittautumislomakkeesta löytyy vapaamuotoinen viesti-kenttä, johon voi kirjata perheen tarpeet kerhokerroille tai kerhojen kestoihin.

Ruosniemen kirkko

Porin seurakuntakeskus