Keski-Porin kirkon iltamusiikki

Keski-Porin kirkon iltamusiikki Keski-Porin kirkko

Amerikkalainen urkuri James B Hicks soittaa pohjoismaisten säveltäjien teoksia iltamusiikkisarjan syksyn päätöskonsertissa Keski-Porin kirkossa sunnuntaina 25. marraskuuta klo 18. Ohjelma 10 euroa.

James D Hicks opiskeli Yalen ja Cincinnatin yliopistoissa Yhdysvalloissa sekä Royal School of Music – korkeakoulussa Englannissa.

Hän on toiminut urkurina monissa kirkoissa ympäri Yhdysvaltoja viimeisen 35 vuoden aikana. Tällä hetkellä Hicks toimii vapaana urkutaiteilijana. Hän on keskittynyt konserteissaan ja levytyksissään erityisesti pohjoismaiden säveltäjien musiikkiin. Otsikolla ”Nordic Journey” Hicks on levyttänyt seitsemän CD:n kokoelman joka sisältää uutta, hänen tilaamaansa musiikkia, ennen julkaisemattomia romantiikan ajan teoksia sekä myös tunnettua kantaohjelmistoa pohjoismaisilta säveltäjiltä.

Levyt on äänitetty historiallisissa katedraaleissa ja kirkoissa Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Sarjan kahdeksas levytys tullaan tekemään tämän vuoden lopulla Reykjavikissa, Islannissa.

Euroopan lisäksi James D Hicks on konsertoinut Yhdysvalloissa, Australiassa sekä Uudessa-Seelannissa.

Keski-Porin seurakunta

Urkuri
Keski-Porin seurakunta
Hallituskatu 9 b
28100 Pori

Vapaapäivät pääsääntöisesti maanantai ja tiistai

Keski-Porin kirkko

Keski-Porin kirkon iltamusiikki

Keski-Porin kirkon kevään iltamusiikkisarjan avajaiskonsertissa esiintyvät Sointi Jazz Orchestra ja Juhani "Junnu" Aaltonen, saksofoni ja huilu. Saarnaaja- levyn julkaisukonsertti

Reposaaren kirkko

Lähellä sinua - konsertti Yhteisvastuulle

Konsertti Lähellä sinua Yhteisvastuun hyväksi. Esiintyjinä Harjavallan srk kanttori Leena Kivi, laulu ja Nakkilan srk kanttori Pasi Nieminen, laulu sekä Jenni Tuomi, huilu. Juontaa Anne Kangas.