Messu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi. Tiloissa on lisäksi ”Nooan arkki” – hiljainen leikkitila, pyhäkoulu.

Isänpäivä. Saarna Silja-Maaria Kavasto, liturgi Lauri Westerlund, kanttori Pia Ylitalo-Maunula, kirkkokahvin tarjoaa ystävyysseurakuntatyö.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Pihlavan kirkko