Kuviskirkko

Porin Teljän kirkko

Kuviskirkko on taidepainotteinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Kuvataidepyhäkoulussa toteutetaan raamattuopetuksen inspiroimana taidetyö. Toteutuksessa painotetaan luovuutta ja lasten omat näkemykset asetetaan etusijalle. Tarkoitus on, että lapset oppivat ilmaisemaan itseään kuvataiteen keinoin eri tekniikoita käyttäen. Vuoden aikana käymme läpi kaikki oleellisimmat taidetekniikat: maalaamme akryylimaaleilla ja akvarelliväreillä, teemme pastelli-, hiili- ja tussitöitä sekä kolmiulotteisia töitä kuten keramiikkaa. Kokeilemme myös erilaisia sekatekniikoita ja opiskelemme grafiikan alkeita tekemällä painokuvia. Värioppi-, sommittelu- ja muu teorianopetus tulevat työskentelyn ohessa.

Kuvataidepyhäkoulu soveltuu parhaiten kouluikäisille, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita.

Porin Teljän seurakunta

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto

Keski-Porin kirkko, Keski-Porin kirkkotupa

Perhekerho Muksupiiri