Kuviskirkko

Porin Teljän kirkko

Kuviskirkko on taidepainotteinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Kuvataidepyhäkoulussa toteutetaan raamattuopetuksen inspiroimana taidetyö. Toteutuksessa painotetaan luovuutta ja lasten omat näkemykset asetetaan etusijalle. Tarkoitus on, että lapset oppivat ilmaisemaan itseään kuvataiteen keinoin eri tekniikoita käyttäen. Vuoden aikana käymme läpi kaikki oleellisimmat taidetekniikat: maalaamme akryylimaaleilla ja akvarelliväreillä, teemme pastelli-, hiili- ja tussitöitä sekä kolmiulotteisia töitä kuten keramiikkaa. Kokeilemme myös erilaisia sekatekniikoita ja opiskelemme grafiikan alkeita tekemällä painokuvia. Värioppi-, sommittelu- ja muu teorianopetus tulevat työskentelyn ohessa.

Kuvataidepyhäkoulu soveltuu parhaiten kouluikäisille, mutta pienemmätkin ovat tervetulleita.

Porin Teljän seurakunta

Lasten aamukirkko

Aamun kirkkohetki lapsille. Avoin kaikille!

Kuviskirkko

Kuviskirkko on taidepainotteinen pyhäkoulu kouluikäisille.

Pyhäkoulu

Pyhäkoulu kokoaa eri ikäisiä lapsia pieneen sunnuntaihetkeen yhdessä kuulemaan hyvästä Taivaan Isästä.