Mikkelinpäivän pianomusiikin juhlaa

Mikkelinpäivän pianomusiikin juhlaa Länsi-Porin kirkko

Tervetuloa Risto Laurialan konserttiin!

Maamme eturivin pianisti Risto Lauriala soittaa mm. Bachin, Chopinin ja Beethovenin musiikkia.

Ohjelma 10 €.

Länsi-Porin seurakunta

Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori

Länsi-Porin seurakunnan A-kanttori,vastuu seurakunnan musiikkityöstä, vapaapäivät to-pe

Pihlavan kirkko

Toivon ilta

Hengellisen musiikin ilta, Krista Rinne ja Petri Mäkinen: laulu ja kitara, yhdessä laulamista, hartaus, kahvi/mehu ja voileipätarjoilu

Keski-Porin kirkko

Peltomiehen rukous -konsertti

Sävellys Jorma Panula, sanoitus Pekka Santala

Keski-Porin kirkko

Keski-Porin kirkon iltamusiikki

Keith John iltamusiikkisarjan avajaiskonsertissa Keski-Porin kirkon iltamusiikkisarjan avaa englantilainen urkutaiteilija Keith John konsertillaan sunnuntaina 30.syyskuuta klo 18. Ohjelmassa on J.S. Bachin Fantasia ja Fuuga g-molli, Jean Guilloun 18 variaatiota, Keith Johnin sovitus Remo Giazotto - Tomaso Albinonin Adagiosta g-molli sekä Joseph Jongenin Sonata Eroica. Keith John on tunnettu urkujen standardiohjelmiston lisäksi monista orkesteri- ja pianomusiikista tekemistään urkusovituksista. Hänen palkituilta cd-levyiltään löytyvät sovitukset mm. Mussorgskyn Näyttelykuvista, Tchaikovskyn Pähkinänsärkijästä ja Brahmsin St. Antoni-variaatioista. Käsiohjelmat 10 euroa. Iltamusiikkisarja jatkuu 14.lokakuuta Helsingin tuomiokirkon urkurin Harri Viitasen konsertilla.