Jeremia-esitys ja Sansan lähetystilaisuus

Jeremia-esitys ja Sansan lähetystilaisuus Noormarkun kirkko

Sukellus Vanhan Testamentin profeetan elämään ja julistukseen

Klo 14 Noormarkun kirkossa Jeremia-esitys.

Anitta Vuorela kertoo Jeremia-esityksen synnystä näin: "Halusin antaa raamatunsanalle mahdollisuuden puhutella ihmisiä sellaisenaan. Tuumailujen jälkeen otin koko Jeremian kirjan raamatuntekstin työpöydälleni ja aloin karsia sieltä osia pois. Lopulta jäljelle jäi Jeremian kutsumuksen pohdintaa, vuoropuhelua Jumalan kanssa sekä julistusta."

Jeremia- esitys kestää noin 30min, jonka jälkeen Timo Lankinen, Sansan hallintojohtaja johdattelee keskusteluun aiheesta "kutsumus" ja medialähetystyön esittelyä.

Kolehti Sansan medialähetystyölle.

Lisätietoja Jeremia-esityksestä

Noormarkun seurakunta

Diakonissa
Noormarkun seurakunta

Yleinen diakonia, vanhustyö

Olotupa

Lähetyslaulajaiset

Tervetuloa Lähetyslaulajaisiin Länsi-Porin seurakunnan Olotuvalle! Lauletaan yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja!

Olotupa

Käppärän lähetyspiiri

Tervetuloa Käppärän lähetyspiiriin parittomien viikkojen tiistaina klo 18! Luvassa on kuulumisia lähetyskentiltä, hartaus, laulua, rukousta ja kahvit.

Kylätalo Levola (Lattomerentie 388, 28560 Pori)

Lattomeren lähetyspiiri

Tervetuloa Lattomeren lähetyspiiriin Lattomerelle parittomien viikkojen tiistaina klo 18! Luvassa on kuulumisia lähetyskentiltä, hartaus, laulua, rukousta ja kahvit.