Jeremia-esitys ja Sansan lähetystilaisuus

Jeremia-esitys ja Sansan lähetystilaisuus Noormarkun kirkko

Sukellus Vanhan Testamentin profeetan elämään ja julistukseen

Klo 14 Noormarkun kirkossa Jeremia-esitys.

Anitta Vuorela kertoo Jeremia-esityksen synnystä näin: "Halusin antaa raamatunsanalle mahdollisuuden puhutella ihmisiä sellaisenaan. Tuumailujen jälkeen otin koko Jeremian kirjan raamatuntekstin työpöydälleni ja aloin karsia sieltä osia pois. Lopulta jäljelle jäi Jeremian kutsumuksen pohdintaa, vuoropuhelua Jumalan kanssa sekä julistusta."

Jeremia- esitys kestää noin 30min, jonka jälkeen Timo Lankinen, Sansan hallintojohtaja johdattelee keskusteluun aiheesta "kutsumus" ja medialähetystyön esittelyä.

Kolehti Sansan medialähetystyölle.

Lisätietoja Jeremia-esityksestä

Noormarkun seurakunta

Diakonissa
Noormarkun seurakunta

Yleinen diakonia, vanhustyö

Junnilan leirikeskus

Pihalaulajaiset

Tervetuloa !Pihalaulajaiset, makkarangrillausta, hartaus, yhdessäoloa - Pirjo Tiira, Anne Kangas, Pekka Tyni, Marianne Ristikallio, apuna Reposaaren aluetoimikunnan jäseniä

Olotupa

Käppärän lähetyspiiri

Tervetuloa Käppärän lähetyspiiriin parittomien viikkojen tiistaina klo 14! Luvassa on kuulumisia lähetyskentiltä, hartaus, laulua, rukousta ja kahvit.