Pyhäkoulu

Porin Teljän kirkko

Pyhäkoulu kokoaa eri ikäisiä lapsia pieneen sunnuntaihetkeen yhdessä kuulemaan hyvästä Taivaan Isästä.

Pyhäkoulu on tarkoitettu lapsille 4 -vuotiaasta alkaen rippikouluikään saakka.

Pyhäkoulussa kuullaan Raamatunkertomuksia, lauletaan, leikitään, piirretään ja askarrellaan kunkin pyhän aiheesta.

Yhdessä tekeminen ja kokeminen rikastuttaa eloa.

Maksuton.

Vapaaehtoinen "koirakolehti" kerää varoja kummikoululle.

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Tiistai-Taaperot

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Puuvillan kohtaamispaikka

Puuhaa Puuhavillassa

Laulua, leikkiä, liikuntaa Keski-Porin lastenohjaajien Paulan ja Kristiinan kanssa. Mukana diakonissa-Satu!

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi