Messu

Messu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille, lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi, pyhäkoulu.

Saarna Jarkko Willman, liturgi Kaisa Huhtala, kanttori Pia Ylitalo-Maunula, kirkkokahvit.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän kirkko

Teljän Syke

Tule tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Syö mahasi täyteen ja tankkaa myös sielullesi ravintoa!

Porin Teljän kirkko

Messu

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi. Tiloissa on lisäksi ”Nooan arkki” – hiljainen leikkitila, pyhäkoulu.

Länsi-Porin kirkko

Tervetuloa sanajumalanpalvelukseen!