Messu

Messu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille, lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi.

Saarna Janne Pelto-Piri, liturgi Silja-Maaria Kavasto, kanttori Anne-Marie Grundstén. Laulu Kaisu Rantanen

Kylväjän uuden nimikkolähettimme Minna Aron siunaaminen Mongoliaan. Kirkkokahvit. Messu tulkataan viittomakielelle.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän kirkko

Messu

essu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille, pyhäkoulu.

Metsähautausmaan metsäkappeli

Väinölän messu

Messu ja pyhäkoulu joka su 16 yht.työssä Evankeliumiyhdistyksen kanssa.

Porin Teljän kirkko

Lähetysmessu

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10. Lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi. Tiloissa on lisäksi ”Nooan arkki” – hiljainen leikkitila, pyhäkoulu.