Messu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille, lapsille jaetaan puuhakassit messun ajaksi.

Saarna Janne Pelto-Piri, liturgi Silja-Maaria Kavasto, kanttori Anne-Marie Grundstén. Laulu Kaisu Rantanen

Kylväjän uuden nimikkolähettimme Minna Aron siunaaminen Mongoliaan. Kirkkokahvit. Messu tulkataan viittomakielelle.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Länsi-Porin kirkko

Tervetuloa messuun!

Porin Teljän kirkko