Konfirmaatiomessu

Konfirmaatiomessu Porin Teljän kirkko

Messu sunnuntaisin ja pyhäpäivisin klo 10, kirkkosalissa ”Nooan arkki” – hiljainen leikkinurkkaus leikki-ikäisille lapsille.

Porin Teljän seurakunnan rippileirin PTA konfirmaatiomessu. Pappina Jarkko Willman, nuorisotyönohjaaja Eeva Nurmenniemi, kesäteologi Maria Djakonowsky, kanttori Antti Yrjölä. Kirkkokahvit.

Maksuton meno-paluu kirkkotaksikuljetus Teljän kirkon jumalanpalveluksiin lapsiperheille, senioreille ja liikuntarajoitteisille. Varaukset Satakunnan Aluetaksi p. 0600 30033 kaksi päivää ennen tilaisuutta tunnuksella Teljän kirkkotaksi. Perumiset esim. sairastapauksessa viim. samana päivänä klo 8 mennessä.

Porin Teljän seurakunta

Seurakuntapastori, rippikoulutyö
Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai

Teljän Syke

Tule tapaamaan vanhoja tuttuja ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Syö mahasi täyteen ja tankkaa myös sielullesi ravintoa!

Iltakirkko ja ehtoollinen

Iltakirkko ja ehtoollinen yhteistyössä Porin Rauhanyhdistyksen kanssa.

Perhemessu

Mikkelinpäivän perhemessu. Tule osallistumaan perheystävälliseen ja kivaan jumalanpalvekukseen. Paikalle on kutsuttu kastettujen lasten perheitä hakemaan muutaman kuukauden esillä olleen kastekalansa, lapsikuoro Tuhannet sydämet palvelee lauluillaan, kirkkokahvit tarjoillaan, kirkko on tänään lasten! Tervetuloa!