Lapsikuoro Tuhannet sydämet

Koiviston kamari, Vanhakoivistontie 22

Laulua ja leikkiä kaikenikäisille lapsille!

Teljän seurakunnan lapsikuoro on tarkoitettu monen ikäisille tytöille ja pojille, joille laulaminen on luonteva osa elämää. Tällä hetkellä kuorolaisten ikähaitari on 3-18 vuotta. Kuorossa lauletaan, leikitään, leireillään ja tehdään pieniä reissuja. Laulamme välillä seurakunnan tilaisuuksissa, kuten perhemessuissa tai Lasten kauneimmissa joululauluissa. Kuoro harjoittelee Väinölän kirkon remontin takia Koiviston kamarissa (Vanhakoivistontie 22). Kuoroon ei ole pääsykoetta emmekä peri osallistumismaksua.

Porin Teljän seurakunta

Porin Teljän seurakunta

Vapaapäivät yleensä ma ja ti

Kalaholman kerhohuone

Luova kerho

Luovassa kerhossa tehdään taidetta eri tekniikoin, omaa mielikuvitusta käyttäen.

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Tiistai-Taaperot

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Väiskilä, Outokummuntie 61 J 76

Kokkikerho

Kokkikerho 7-10 -vuotiaille tytöille ja pojille.