Pormestarinluodon Perhekerho

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Lasten ja aikuisten yhteinen perhekerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.

Äideille, isille, isovanhemmille, kummeille ja muille lapselle tärkeille aikuisille. Maksutonta toimintaa - tule hakemaan vertaistukea, itsellesi ja lapselle. Tervetuloa!

Keski-Porin seurakunta

Diakoniatyöntekijä ma.
Keski-Porin seurakunta
Eteläpuisto 10 A, 4. krs
28100 Pori

Työalueet Toukari, Lyttylä ja Toejoki

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto