Porin Teljän seurakunnan ,Kalaholman perhekerho

Kalaholman kerhohuone

Perhekerhot,Kalaholma,yhdessäoloa,lapset ja perheet,hiljentyminen,leikki

Lapset ja perheet,isovanhemmat,Kalaholman perhekerho keskiviikkoisin Kalaholman kerhohuoneella 10.30-12.00.Yhdessäoloa kahvikupposen äärellä.Aloitamme hartaudella,aikaa ihmettelyyn,hyvään hetkeen,hiljentymiseen.Eläköön leikki!

Porin Teljän seurakunta

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto