Perhekerho Pietniemessä

Pietniemen seurakuntatalo

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho, johon voit tulla ilman ilmoittautumista.

Perhekerhossa on viikoittain vaihtuva aihe, hiljentymistä, leikkiä, kahvittelua ja yhdessäoloa. Kerho on maksuton, kahvimaksu vapaaehtoinen. Tervetuloa!

Länsi-Porin seurakunta

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto