Mikonkadun Muksupiiri - perhekerho

Mikonkatu 8

Lasten ja aikuisten yhteinen perhekerho, jossa tutustuu muihin lapsiperheisiin. Iloista yhdessäoloa, leikkiä, kahvittelua, keskustelua, hiljentymistä.

Äideille, isille, isovanhemmille, kummeille, ja muille lapselle tärkeille aikuisille. Maksutonta toimintaa. Tule hakemaan vertaistukea -  itsellesi ja lapsellesi. Tervetuloa!

Eteläpuisto 10 B
28100 Pori

Työhuone sijaitsee Porin seurakuntakeskuksen 3. kerroksessa

Eteläpuisto 10 A, 4 krs
28100 Pori

Työalueet Aittaluoto, Karjaranta, Lukkarinsanta ja perhetyö

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto