Kokkikerho Pihlavan seurakuntatalossa

Pietniemen seurakuntatalo

Kokkikerho eka-kuudesluokkalaisille Pihlavan seurakuntatalossa.

Tule kokkailemaan Pihlavan seurakuntatalolle tiistaisin 17.00-18.30.  Ryhmä on tarkoitettu kaikille 1-6 luokkalaisille. Nyt kokkikerho on jo täynnä, mutta voit kysellä nuorisotyönohjaajalta pitkin kevättä  onko kerhossa vapautunut paikkoja.

Talvilomaviikolla (vk 8) ja hiljaisella viikolla (vk 13) ei ole kerhoa.

Meri-Porin seurakunta

nuorisotyönohjaaja ma.
Meri-Porin seurakunta

Varhaisnuorisotyö

Ruosniemen kirkko

Perhekerho Ruosniemi

Perhekerhossa voi keskustella lapsiperheen arjesta ja ilonaiheista muiden kerholaisten ja ohjaajien kanssa. Tilaa on myös leikille, liikunnalle ja laululle kukin voimiensa mukaan osallistuen. Toiminta on maksutonta.

Pormestarinluodon seurakuntakoti

Perhekerho Pormestarinluoto