Suvi-illan Sävelhartaus 2021

TELJÄN KIRKOSSA

Ohjelma 10 €

Su 1.8. klo 20 Romantiikan säihkettä

Arttu Ollikainen, piano. Franz Schubertin, Frédéric Chopinin ja Alexandr Skrjabinin sävellyksiä.

Su 8.8. klo 20 "This Land is Mine"- Klassikoita ja klassista

mm. T. Kuulan, L. Mårtensonin ja K. Chydeniuksen sävellyksiä. Kalle Virtanen, tenori, Stefanie Tuurna, piano.

su 15.8. klo 20 Ende und Beginn

Kirkko-ooppera, säv. Olli Kortekangas. Nicholas Söderlund, basso, Kari Vuola, urut, Tuulia Ylönen, klarinetti, Marko Ylönen, sello, Jukka Nykänen, piano ja musiikin johto. Koreografia ja tanssi Minna Tervamäki.

Lippuja kirkko-oopperaan myydään lippu.fi kautta. Lipun hinta on 25 € + lippupalvelumaksu 2,5 €. OSTA LIPPUSI KIRKKO-OOPPERAAN TÄSTÄLinkki avautuu uudessa välilehdessä

• Oopperaan voi ostaa lippuja myös sunnuntaina 15.8. Teljän kirkon ovelta ennen oopperan alkua.
    Lippuja myydään turvavälit huomioiden, koronarajoisten mukaisesti.

• ma 16.8. klo 13 Ende und Beginn –kirkko-ooppera, koululaisnäytös. Koululaisnäytös 16.8. on jouduttu perumaan pandemian vuoksi.

su 22.8. klo 20  Beethovenin tarina jatkuu – Lyyrikko

Paavali Jumppanen, piano. Ohjelman esittely ja kahvi klo 19

su 29.8. klo 20 Virtuoosit vauhdissa

Carl-Henrik Fernandi, saksofonit, Markus Wargh, urut

• Grande Chorales – uruille ja saksofonille
  • Ohjelmistossa Bachin, Franckin, Mozartin, Durufléen ja Händellin sävellyksiä sekä improvisaatioita.

su 5.9. klo 20 Belkkää Bachia

Liisa Aaltola, urut

Konserttisarjan taitettu mainos. Mukana artistien henkilökuvat.