Toimintaa ja piirejä

HUOM! Corona-viruksen aiheuttaman poikkeustilanteen takia ryhmätoiminnat ja tilaisuudet ja tapahtumat ovat tauolla.

Päivitämme tietoja tulevista syksyn ryhmistä, tilaisuuksista ja muista tapahtumista.

Teljän kirkko

SYKE – Siunaavan yhteyden keskiviikko
Katso tarkemmin omilta sivuilta.

Käden taidot -tuunausryhmä
Ryhmä kokoontuu joka toinen maanantai klo 18.30 Teljän kirkon Helmikellarissa. Ryhmä järjestetään yhdessä lähetystyön kanssa. Ryhmässä valmistetut tuotteet myydään diakoniatyön ja lähetyksen hyväksi myyjäisissä ja kirpputoreilla.

Päiväpiiri
Piiri kokoontuu maanantaipäivinä (parilliset viikot) klo 13–14.15 Teljän kirkolla. Kahvitarjoilu, keskustelua ja yhdessä oloa.

Väinölän kirkko

Saat lisätietoa Väinölän piirien ja diakoniatoiminnan ajankohdista ja sisällöistä nettisivuston etusivulta: tapahtumia Porin ev.lut seurakunnissa, Porin Teljässä ja Kirkkosanomista.

Diakonian aamupalahetki
Maittava ja kaikille avoin maksuton aamupala on katettuna torstaisin klo 9-10 Väinölän kirkolla. Aamupalalla on tarjolla puuroa, leipää lisukkeineen, kahvia ja teetä. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden myös yhdessäoloon ja jutusteluun muiden kanssa. Tervetuloa!

Diakoniapiiri
Ryhmä on virkistävä kohtaamispaikka ikääntyville hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä. Piiri kokoontuu torstaisin klo 13 (parilliset viikot) Väinölän kirkolla. Tervetuloa!

Käsityöpiiri
Ryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja kaksi kertaa vuodessa pidettäviin diakoniamyyjäisiin. Piiri kokoontuu keskiviikkoisin (parittomat viikot) klo 10 Väinölän kirkolla.  Tervetuloa!

Sampola

Sampolan Tähden päiväpiiri, Puhurintie 1–3
Piiri kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 15-16 alakerran kerhohuoneessa.

Puhurin ahertajat, Sampolan kerhohuone
Ryhmä kokoontuu Erkki Karpin vetämänä joka maanantai klo 17–19 keskustelemaan ja askartelemaan yhdessä. Joka kolmannen viikon maanantai ryhmässä vierailee pastori.

Esivallankatu 6

Valon Pisara-ryhmän kokoontumiset keväällä 2020 tiistaisin n. 1 krt/kk. klo 14.30 Esivallankadun seurakuntakodilla. Ryhmän kokoontumisajat  11.2, 3.3, 31.3, 28.4, 26.5..  Ryhmässä etsitään yhdessä pieniä valon pisaroita lisäämän mielen hyvinvointia ja jaksamista arjen haasteissa. Kahvi. Tark.tiedustelut Tiina Kulha 0400-309865.

Esivallankadun Eläkeläisten kerho aloittaa 28.1 klo 13. Kevään muut kokoontumiset 18.2, 17.3, 14.4, 12.5. Yhdessäoloa mukavan ohjelman parissa. Hartaus. Kahviraha 2€.

Lisätietoja Esivallankatu 6:n  toiminnasta tai mahdollisesta  vapaaehtoistoiminasta voi tiedustella diakoni Tiina Kulha 0400-309865.

Muut toimipisteet

Uudenkoiviston vanhustentalo, Kasvihuoneenkatu 1–3
Päiväpiiri tauolla kevään 2020.

400-vuotiskodilla ei tällä hetkellä säännöllisiä hartaushetkiä.

Pinomäen koulu, Pinomäentie 190

Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13 Pinomäen koululla. Piirissä vuorottelevat diakoniatyöntekijä ja pappi. Kevään 2020 ensimmäinen kokoontuminen 30.1 klo 13. Seuraavat kokoontumiset 13.2, 27.2, 12.3, 26.3, 9.4, 23.4.

Tark.tiedustelut diakoni Tiina Kulha 0400-309865