Toimintaa ja piirejä

Diakonian ryhmät ja muut mahdolliset toiminnat jatkuvat taas keväällä 2021 mikäli koronatilanne sallii. Kaikissa tilaisuuksissa huolehdimme hyvästä hygieniasta ja turvaväleistä. Ethän tule flunssaisena kokoontumisiin.

Teljän kirkko

SYKE – Siunaavan yhteyden keskiviikko
Katso tarkemmin Teljän kirkon omilta sivuilta.

Päiväpiiri
Piiri kokoontuu maanantaipäivinä (parilliset viikot) klo 13–14.15 Teljän kirkolla. Kahvitarjoilu, keskustelua ja yhdessä oloa.

Väinölän kirkko

Saat lisätietoa Väinölän piirien ja diakoniatoiminnan ajankohdista ja sisällöistä nettisivuston etusivulta: tapahtumia Porin ev.lut seurakunnissa, Porin Teljässä ja Kirkkosanomista.

Diakonian aamupalahetki
Maittava ja kaikille avoin maksuton aamupala on katettuna torstaisin klo 9-10 Väinölän kirkolla. Aamupalalla on tarjolla puuroa, leipää lisukkeineen, kahvia ja teetä. Toiminta tarjoaa mahdollisuuden myös yhdessäoloon ja jutusteluun muiden kanssa. Tervetuloa!

Diakoniapiiri
Ryhmä on virkistävä kohtaamispaikka ikääntyville hartauden, yhdessäolon ja kahvihetken merkeissä. Piiri kokoontuu torstaisin klo 13 (parilliset viikot) Väinölän kirkolla. Tervetuloa!

Käsityöpiiri
Ryhmässä tehdään käsitöitä ja askarteluja kaksi kertaa vuodessa pidettäviin diakoniamyyjäisiin. Piiri kokoontuu keskiviikkoisin (parittomat viikot) klo 10 Väinölän kirkolla.  Tervetuloa!

Sampola

Sampolan Tähden päiväpiiri, Puhurintie 1–3
Piiri kokoontuu joka toinen tiistai (parilliset viikot) klo 15-16 alakerran kerhohuoneessa.

Puhurin ahertajat, Sampolan kerhohuone
Ryhmä kokoontuu Erkki Karpin vetämänä joka maanantai klo 17–19 keskustelemaan ja askartelemaan yhdessä. Joka kolmannen viikon maanantai ryhmässä vierailee pastori.

Esivallankatu 6

Esivallankadun Eläkeläisten kerho kevään 2021  kokoontumiset Keskiviikkoisin 1xkk. Kokoontumiset 27.1, 17.2, 10.3, 31.3, 21.4, 12.5. Yhdessäoloa mukavan ohjelman parissa. Hartaus. Kahviraha 2€.

Lisätietoja Esivallankatu 6:n  toiminnasta tai mahdollisesta  vapaaehtoistoiminnasta voi tiedustella diakoni Tiina Kulha 0400-309865.

Muut toimipisteet

Uudenkoiviston vanhustentalo, Kasvihuoneenkatu 1–3
Päiväpiiri tauolla kevään 2020.

400-vuotiskodilla ei tällä hetkellä säännöllisiä hartaushetkiä.

Pinomäen koulu, Pinomäentie 190

Päiväpiiri kokoontuu joka toinen torstai klo 13 Pinomäen koululla.   Piirissä vuorottelevat diakoniatyöntekijä ja pappi. Kevään 2021 kokoontumiset 28.1, 11.2, 25.2, 11.3, 25.3, 8.4, 22.4, 6.5.

Tark.tiedustelut diakoni Tiina Kulha 0400-309865