Perheet

Katso myös Lapset-sivu!

Perhekerho on Meri-Porissa laajin seurakunnan perhetyön muoto ja ryhmiin voi liittyä koko vuoden ajan milloin vaan.

On myös mahdollista tavata työntekijöitä keskustelun merkeissä – mistä tahansa elämään liittyvästä asiasta voi rauhassa ottaa yhteyttä seurakuntamme papistoon ja diakoniatyöntekijöihin. Sielunhoito ja keskustelu ovat seurakuntamme perhetyötä, aina maksutonta ja luottamuksellista!

Keskustelu voi tapahtua kodissa, seurakunnan tiloissa tai muualla. Ota rauhassa yhteyttä – mikään asia ei ole liian suuri tai pieni tapaamisen syyksi!

Perhekerhot

Kaikenikäiset lapset ovat vanhempien, isovanhempien, kummin tai hoitajan kanssa tervetulleita. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua ja sinne voi tulla milloin vain kauden aikana!

Perhekerhossa hiljennytään lapsen ehdoilla, askarrellaan, leikitään ja lauletaan yhdessä. Aikuisille tilaisuus tavata muita ja jutella vaikka kahvikupposen ääressä. Lapsille mahdollisuus leikkiä toisten kanssa ja harjoitella sosiaalisia taitoja myös kodin ulkopuolella.

Kevään perhekerhot :

Meri-Porin seurakunnan musiikkikerhot

jatkuu 23.1.2019

kausimaksu 20€

klo 14.00 - 14.45 3-6 vuotiaat

klo 15.00 - 15.45 0-2 vuotiaat huoltajan kanssa

Ilmoittautuminen ja tiedustelut Tanja Lahti 0400-309777 ja Hanneli Grönlund 0400-309802

Vauvablubi.
VAUVAKLUBI Pihlavan seurakuntatalolla perjantaisin klo 14.00 - 15.30 tiedustelut Tanja Lahti 040-309777