Meri-Porin seurakunta

Tervetuloa Meri-Porin seurakunnan jumalanpalveluksiin sunnuntaisin.
Myös striimatut jumalanpalvelukset avoimia kaikille!
Ohjeet striimin katsomiseen löytyvät täältä.

Meri-Porin seurakunnan Facebook-sivuille striimataan seuraavaksi:
syksyisiä lehtiä ja tieto jumalanpalvelusten striimaamisesta Meri-Porin seurakunnan facebook-sivuille: 11.9. klo 10 Ahlaisten kirkosta 18.9. klo 10 Pihlavan kirkosta 25.9. klo 12 Kyläsaaren srk-talolta 2.10. klo 12 Reposaaren kirkosta 9.10. klo 10 Ahlaisten kirkosta 16.10. klo 10 Pihlavan kirkosta 23.10. klo 12 Kyläsaaren srk-talolta 30.10. klo 45 Reposaaren kirkosta

"Jumalan rakkaus on kuin meren aava"

Meri- Porin seurakunta on aktiivinen ja kehittyvä seurakunta Porin luonnonkauniilla rannikolla. Seurakunta toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa alueen asukkaiden parhaaksi.

Seurakunnassamme on viime vuosina painotettu erityisesti jumalanpalveluselämän, lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön kehittämistä. Toiminnan perusteena on Jumalan sana ja armo.

Meillä on tilaa ilolle, surulle, juhlalle ja yhteiselle jakamiselle.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä – ovet ovat auki juuri Sinulle!

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Meri-Porin seurakunnan toimintaa ja arkea voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

• Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9–12
    osoitteessa Pihlavan kirkkotie 5.

Kirkon kriisipuhelin toimii Palvelevan puhelimen numerosta
0400 22 11 80 suomeksi

vt. kirkkoherra
Meri-Porin seurakunta