Meri-Porin seurakunta

Seurakuntayhtymän koronaohjeistus 26.2.2021

Meri-Porin seurakunnan jumalanpalvelukset kuvataan omille Facebook-sivuillemme ilman seurakunnan läsnäoloa. Korona tilanteen vuoksi.

Ohjeet striimin katsomiseen löytyvät täältä.

Seuraava jumalanpalvelus:

su 11.4. kello 10 Anna Kasvinen, Hanneli Grönlund ja Anne Kangas, Pihlavan kirkosta.

"Jumalan rakkaus on kuin meren aava"

Meri- Porin seurakunta on aktiivinen ja kehittyvä seurakunta Porin luonnonkauniilla rannikolla. Seurakunta toimii yhteistyössä eri tahojen kanssa alueen asukkaiden parhaaksi.

Seurakunnassamme on viime vuosina painotettu erityisesti jumalanpalveluselämän, lapsi-, nuoriso- ja vapaaehtoistyön kehittämistä. Toiminnan perusteena on Jumalan sana ja armo.

Meillä on tilaa ilolle, surulle, juhlalle ja yhteiselle jakamiselle.

Tervetuloa mukaan toimintaan! Ota rohkeasti yhteyttä – ovet ovat auki juuri Sinulle!

Lisätietoja seurakuntamme toiminnasta saa näiltä sivuilta ja seurakuntatoimistosta.

Meri-Porin seurakunnan toimintaa ja arkea voi seurata myös Instagramissa ja Facebookissa.

Seurakuntatoimisto on avoinna ma-pe klo 9–12 osoitteessa Pihlavan kirkkotie 5.

Kirkon kriisipuhelin toimii Palvelevan puhelimen numerosta
0400 22 11 80 suomeksi

Auta koronan takia pulaan joutuneita Porissa!

Ylhäällä olevaa tekstiä klikkaamalla pääset lahjoittamaan koronan takia pulaan joutuneille Porissa.

vt. kirkkoherra
Meri-Porin seurakunta