Varhaisnuorten kerho

Lavian seurakunnan varhaisnuorten kerho on tarkoitettu 3. - 6. -luokkalaisille ja se pidetään päiväkerhotiloissa (seurakuntatoimistorakennuksen pääty). Kerhossa tarjotaan välipala.

Syksyn 2020 toiminta alkaa kahdella ryhmällä koronamääräysten ja tilan sallimien rajojen mukaisesti. Kerho on kahdesti viikossa, sama lapsi voi ilmoittautua vain VAIN YHTEEN (1) ryhmään. Ryhmään mahtuu 10 lasta.

Ryhmät kokoontuvat vko:sta 38 alkaen.  Tiistaisin klo 13.15-15.30 ja torstaisin klo 13.30-16.00.

Ryhmä valitaan koulupäivän pituuden perusteella, koska kerhoon tullaan suoraan koulusta. Aloitusaika on katsottu koulun lukujärjestyksen perusteella, eli koulun loppuessa klo 13 tai 13.15 valitaan se kerhopäiväksi. Tavoitteena on taata paikka kaikille halukkaille osallistujille.

Yhden kerran poissaolosta ei ole pakollista ilmoittaa, mutta lopettamisesta on ilmoitettava välittömästi, jotta paikka vapautuu jonossa olevalle.

Kerhoon tullaan ainoastaan terveenä :)

Kiinnitämme huomiota käsihygienaan ja väljyyteen.

Ilmoittaudu tästä

Luvassa mukavaa yhdessäoloa koulupäivän jälkeen. Kerhossa on yhteistä, ohjattua toimintaa, mutta myös mahdollisuus rennompaan olemiseen ja tekemiseen.

Kerho on maksuton.

Lisätietoja: Taina Heiniluoma 044 7310 206 taina.heiniluoma@heiniluoma.fi