RIPPIKOULU 2021

Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on matka, joka haastaa sinut pysähtymään ja pohtimaan elämää. Rippikoulussa et ole yksin kyselemässä ja kulkemassa, vaan vierelläsi on muita. Meidän rinnallamme kulkee myös Jeesus, jonka tie kulki seimeltä ristille.

Ilmoittautumislinkki avautuu 5.10.2020 klo 18.00

Talvijakso, rippileiri ja konfirmaatio

Rippikouluun kuuluu marraskuusta talven ja kevään kestävä seurakuntaan tutustumis- eli alkujakso.  Rippileiri pidetään Silokalliolla Kullaalla Porin seurakuntayhtymän kurssikeskuksessa 8.-13.6.2021 ja konfirmaatio su 20.6. klo 10 Lavian kirkossa.

Rippikoulun  hinta on 75€.

Rippikoululaisista otetaan konfirmaatiossa ryhmäkuva, jonka voi halutessaan ostaa. Sen hinta selviää myöhemmin.

Jos perheen taloudellinen tilanne on tiukka, voi rippikoulumaksua hakea maksettavaksi diakoniarahastosta diakoni Anne-Maarit Lahtivirralle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella.

Rippikoulun 2021 infoilta ti 29.9.2020 klo 17.30 seurakuntakodilla.

Rippikouluun muualle

Rippikouluun ilmoittautuminen koskee myös sinua, joka käyt rippikoulun muualla, koska talvijakson käyt kuitenkin täällä omassa seurakunnassa. Voidaksesi osallistua rippikouluun jossain muualla, Sinulla täytyy olla todistus kotiseurakunnassasi suoritetusta rippikoulun alkujaksosta.

Lisätietoa

Lisätietoa rippikoulusta saat diakoni Anne-Maarit Lahtivirralta ja vs.kirkkoherra Tuija Kruusilta!