RIPPIKOULU 2019

Kesäjakso ja konfirmaatio

Rippikouluun kuuluu Silokallion leiriviikonloppu 15-17.3. Rippikoulun kesäjakso pidetään myös Silokalliolla Kullaalla Porin seurakuntayhtymän kurssikeskuksessa 11.-16.6. 2019 ja konfirmaatio su 30.6.2019 klo 10 Lavian kirkossa.

Rippikoulun  hinta on 110 € ja jos ei yövy Silokallion jaksolla hinta on 80€.

Rippikoululaisista otetaan konfirmaatiossa ryhmäkuva, jonka voi halutessaan ostaa. Sen hinta selviää myöhemmin.

Jos perheen taloudellinen tilanne on tiukka, voi rippikoulumaksua hakea maksettavaksi diakoniarahastosta diakoni Anne-Maarit Lahtivirralle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella.

Rippikoulun muut aikataulut:

Rippikouluun kuuluu monenlaista. Syksyllä on rippikoulun jumalanpalvelusviikonloppu 24.-25.11 suurakuntakodilla. Lauantaina klo 10-16 valmistellaan mm. sunnuntain 25.11. messua, johon kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan.

Rippikouluun muualle

Rippikouluun ilmoittautuminen koskee myös sinua, joka käyt rippikoulun muualla, koska talvijakson käyt kuitenkin täällä omassa seurakunnassa. Voidaksesi osallistua rippikouluun jossain muualla, Sinulla täytyy olla todistus kotiseurakunnassasi suoritetusta rippikoulun alkujaksosta.

Ilmoittautmislomakkeen löydät linkkiä klikkaamalla: