Toimintaa pojille:

Kaikki kerhot on tarkoitettu alakoululaisille. Kerhoissa on hartaus, joka on kerholaisten oma minijumalanpalvelus.

Vapaita kerhopaikkoja voi kysyä  nuorisotyönohjaajalta.

Kerhojen syyskausi alkaa viikolla 36 ja päättyy viikolla 49.

Jos kerholaisia on paljon, kerhot jaetaan kahteen ryhmään, jotka käyvät kerhoissa vuoroviikoin.

Kerhoon tullaan vain terveenä, ja huolehditaan hyvästä käsienpesusta ja oikeista aivastamis-/yskimistavoista. Koronarajoituksia seurataan ja ne voivat aiheuttaa muutoksia kerhotoimintaan. Niistä ilmoitetaan erikseen.

Tiistaisin:

Kokkikerho 3.-6. -luokkalaisille klo 16–17.30 Pietniemen seurakuntatalolla.

NERF-kerho 3.-6. -luokkalaisille klo 16.00-17.00 Länsi-Porin kirkon voimistelusalissa. Kerhoissa käytetään NERF-pyssyjä ja leikitään erityyppisiä leikkejä. Kerhoissa on tiukat säännöt turvallisuuden takia. Kerhoon otetaan 12 kerholaista.

Askartelukerho  3.-7. -luokkalaisille klo: 18.15 -19.15 Länsi-Porin kirkolla, nuorisotilassa.

Keskiviikkoisin:

Kokkikerho  1.-3. -luokkalaisille klo: 14- 15.30 Pietniemen seurakuntatalolla

4.–6. -luokkalaisille klo 16–17.30 Pietniemen seurakuntatalolla

Perjantaisin:

Puuhakerho 1.-4. -luokkalaisille klo: 15-16.30 Pietniemen seurakuntatalolla

SOPPI-KLUBI - Seurakunnan Oma Pizza- ja Peli-Ilta Pietniemen seurakuntatalolla kerran kuussa. (Vanhakartanontie 15). Kerhossa tehdän omaa pizzaa ja pelataan lautapelejä. Se on kaikille avoin, lapset pääsevät kerhoon mukanaan vanhempien, isovanhempien, kummin, tai muun aikuisen kanssa. Vapaaehtoinen pizzamaksu. Soppi-klubiin ilmoittaudutaan paikan päällä ensimmäisellä kerralla mukaan tullessa.

Soppi-klubista lisätietoja omalta sivultaan valikosta vasemmalta puolelta.

Kerhoja ei pidetä koulun loma-aikoina.
Muista muutoksista kerhoaikoihin ilmoitetaan kerhokohtaisesti.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vs. nuorisotyönohjaaja