Olohuoneilta

Perjantaisin iltamessun jälkeen kello 21.45 asti seuraavina iltoina: 4.3., 25.3. ja 22.4.

Koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa, tapahtumakalenteriamme ja Länsi-Porin seurakunnan nuorisotyön Instagram-tiliä lansiporinsrknuoret pysyäksesi ajan tasalla!

Ehkä olet lukenut edellisen osan tarinasta iltamessun välilehdeltä. Jos et ole, voit käydä ensin lukemassa sen ja sitten vasta palata tälle sivulle, mutta sen lukeminen ei ole pakollista ymmärtääksesi tämän sivun tekstiä.

Iltamessun lopussa messua toimittanut pappi kehoittaa lähtemään ihan rauhassa ja iloiten... seurakuntasalin puolelle tai kirkkomme kellariin, jossa ilta jatkuu! Olohuoneilta pitää sisällään rentoa yhdessäoloa ja pelailua. Jos haluat tarkemmin tietää mitä ajanvieton mahdollisuuksia kirkoltamme löytyy, tsekkaa välilehti Nuorten illat! Olohuoneiltaa vietetään noin kello 21:45 asti, jonka jälkeen laitetaan kengät jalkaan ja lähdetään meneen! Siihen asti on mahdollisuus oman mielen mukaan kuluttaa oviemme saranoita tullen ja mennen.

Olohuoneillassa mukana aina seurakuntamme nuorisotyötä tekeviä. Jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat muuten vain jutella, tule käymään ja kertomaan miten menee!