Nuorten kahvila

 

Keväällä 2022 keskiviikkoisin kello 15-18 Olotuvalla Länsi-Porin liikekeskuksessa, K-Marketia vastapäätä! Joka keskiviikko 19.1. alkaen (ei kahvilaa 23.2. ja 18.5.) 25.5. asti!

 

Koronatilanteen aiheuttamat rajoitukset saattavat muuttaa toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa ja tapahtumakalenteria pysyäksesi ajan tasalla mahdollisista muutoksista!

 

Uutena toimintana pidämme keskiviikkoisin nuorten kahvilaa näppärässä paikassa Länsi-Porin keskustassa kello 15-18! Tosin ainakin tammikuun alku mennään ilman kahvia, koska tarjoilua ei saa järjestää, mutta sehän ei haittaa meininkiä!

Nämä keskiviikkoiltapäivien hetket on suunnattu kenelle vain nuorelle. Voit esimerkiksi tulla koulupäivän jälkeen kotimatkalla piipahtamaan pikaisesti tai viipyä pidempäänkin. Kahvilan aikana ei ole ohjattua ohjelmaa. Ota kaveri mukaan, tulkaa pelaamaan vaikka lautapelejä tai muuten vaan oleskelemaan! Paikalla on seurakunnan nuorisotyötä tekeviä, joten jos mieltäsi painaa jokin asia tai haluat muuten vain jutella, tule käymään!