Isoskoulutus

"ISKO"

Yleensä joka toinen perjantai kello 17 Länsi-Porin kirkolla. Kevään 2021 päivät ovat seuraavat: 22.1., 5.2., 19.2., 12.3., 9.4., 16.4., 7.5. ja 14.5.  Isoskoulutuksen jälkeen vietämme nuorten iltaa. Olet tervetullut myös sinne!

Voimassa olevat koronarajoitukset saattavat aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa, tapahtumakalenteria ja Instagram-tiliämme lansiporinsrknuoret pysyäksesi ajan tasalla!

Koronatilanteen ja -rajoitusten vuoksi isoskoulutus järjestetään etänä Teamsin kautta 26.4. asti! Lisätietoa Hansilta 0400 309 456.

Koulutuksen käytyäsi voit päästä isoseksi seurakunnan leireille ja retkille. Koulutukseen kuuluu myös osallistumisia sekä nuorten iltoihin, kaksi isosviikkisleiriä ja iltamessuihin.

Lisätietoja tarvittaessa Hansilta tai Minnalta.

Vs. nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta