Iltamessu

Kello 18.30 perjantaisin näinä päivinä: 4.3., 25.3. ja 22.4.

Koronatilanne saattaa aiheuttaa muutoksia toimintaamme! Seuraa tätä sivustoa, tapahtumakalenteriamme ja Länsi-Porin seurakunnan nuorisotyön Instagram-tiliä lansiporinsrknuoret pysyäksesi ajan tasalla!

Mikä on tärkein tapahtuma minkä seurakunta järjestää joka viikko? No tietysti messu. Jokaisen kristityn on hyvä osallistua säännöllisesti messuun. Mitä useammin, sen parempi. No mitä jos haluaisit osallistua messuun, mutta et jaksa herätä sunnuntaina aikaisin? Tule messuun perjantai-iltana!

Jaa että mitä että? Messu perjantai-iltana? Kyllä vain! Noin kerran kuukaudessa (eli ei kertaakaan helmikuussa mutta kahdesti maaliskuussa) kokoonnumme Länsi-Porin kirkkoon viettämään iltamessua. Iltamessu on kaikille avoin tilaisuus, mutta erityisesti se on suunniteltu nuoria varten. Messu polkaistaan käyntiin kello 18:30, se on kestoltaan noin 45 minuuttia, sitä toteuttamassa on seurakunnan leiriavustajakoulutuksessa olevia nuoria ja laulut lauletaan siitä pienestä punaisesta kirjasta, eli tuttuja riparibiisejä!

Messun jälkeen jatketaan iltaa olohuoneillan merkeissä. Mikä ihmeen olohuoneilta? To be continued olohuoneillasta kertovalla välilehdellä!

Psssst! Jos sinulla on mielessäsi jotain sellaista mitä kaipaat iltamessulta, mutta se ei sitä tarjoa, tai haluat jotenkin muuten osallistua iltamessun toteutukseen, laita Minnalle viestiä!

Seurakunta - ja nuorisopastori
Länsi-Porin seurakunta