Lähetys

Lähetystyö on pieniä tekoja Suuren Rakkauden varassa.

”Herra siunaa niitä, jotka häntä palvelevat, niin pieniä kuin suuria.”
Ps. 115:13

Lähetystyön nimikkotoiminnan tukemiseksi järjestetään myyjäisiä, lounaita, kirkkokahvituksia ym. tapahtumia.

Tälle sivulle on koottu olennaista tietoa seurakuntamme lähetystyöstä.

Tervetuloa mukaan!

Nimikkolähetit

Länsi-Porin seurakunta on sitoutunut kannattamaan omien nimikkolähettiensä työtä seuraavasti:

• Minna Aro, pakolaistyö, Kreikka, vuoden 2021loppuun (Lähetysyhdistys Kylväjä)
  • Riikka Leskinen, Latinalainen Amerikka, 1.1.2022 alkaen.  (Suomen Lähetysseura)
  • Koistiset, Etiopia, 1.1.2022 alkaen (Lähetysyhdistys Kylväjä)
  • Sanna Suutari, SAT-7-mediatyö, Kypros (Suomen ev.lut. Kansanlähetys)

Lisäksi seurakuntamme on solminut rukoussopimuksen seuraavien lähettien puolesta:

• Helena ja Joona Toivanen, opetus- ja koulutustyö Myanmarin Luterilaisessa Instituutissa, Myanmar (Suomen Luterilainen Evankeliumiyhdistys Sley ry)

Diakoniatyöntekijä, lähetyssihteeri
Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori

Diakoniatyö perheiden parissa, kun taloudessa on alaikäisiä lapsia. Katso lisätiedoista Maijan esittelyvideo.