Lapset ja perheet

Varhaiskasvatus Keski-Porin seurakunnassa

Toimintamuotojamme ovat päiväkerhot, perhekerhot, yhteistyö päivähoidon kanssa, perhetapahtumat, perhekirkot ja -messut. Keskussairaalassa Lasten ja naisten talolla voi tavoittaa seurakuntamme lastenohjaajan arkipäivisin. Kesäisin järjestämme kesäkerhoja ja retkeileviä kesäkerhoja. Keski-Porin kirkon kirkonrotalla Toivolla on oma tärkeä tehtävänsä toiminnassamme.

Kerhotoiminnassa kirkkovuosi juhlineen tulee lapsille ja perheelle tutuksi, eri vuodenaikoihin liittyvät laulut, leikit ja oppimiseen liittyvät puuhat rytmittävät kerhopäiviä. Kädentyöt, liikunta, monitasoinen ilmaisu, hiljentyminen ja omien eväiden syönti satuhetkineen ovat sosiaalisten taitojen opettelun paikkoja.

Tuemme lapsen omaa ajattelua ja toimimista; lapsi on keskiössä ja itse vaikuttamassa kerhojen käytäntöihin.

Tavoitteenamme on toimia Jeesuksen sanojen mukaisesti:

”Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkääkä estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.” (Mark 10:13–16)

Ota yhteyttä:
Kerhoilmoittautumiset, varhaiskasvatuksen organisointi ym.
Varhaiskasvatuksen pastori Sami Saravuoma

Yhteystiedot alempana