Sukkasunnuntai, päiväretriitti

Pihlavan kirkko

Päiväretriitti neuloen, virkaten tai ilman käsityötä. Voit tulla jo klo 10 alkavaan messuun ja kirkkokahveille. Retriitin aikana sinulla on mahdollisuus hiljentymiseen käsityön ja mietiskelytekstien äärellä. Halutessasi voit käydä välillä ulkoilemassa. Noin klo 14 nautimme kevyen aterian, josta peritään 5 euron maksu.

Päiväretriittiin voit tulla neuloen, virkaten tai ilman käsityötä. Sinulla on mahdollisuus hiljentymiseen käsityön ja mietiskelytekstien äärellä. Halutessasi voit käydä välillä ulkoilemassa. Klo 14 nautittavasta ateriasta peritään 5 euron omakustannusmaksu, muuten retriitti on ilmainen. Voit halutessasi osallistua jo klo 10 messuun ja kirkkokahveille. Ilmoittaudu soittamalla puh.0447 309 660 ma-pe 9-12 tia sähköpostitse meri-pori@evl.fi ja ilmoita tarvittaessa erikoisruokavalioistasi.

Meri-Porin seurakunta

vs. kirkkoherra