RIPPIKOULU 2020

Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on matka, joka haastaa sinut pysähtymään ja pohtimaan elämää. Rippikoulussa et ole yksin kyselemässä ja kulkemassa, vaan vierelläsi on muita. Meidän rinnallamme kulkee myös Jeesus, jonka tie kulki seimeltä ristille.

Ilmoittautumislinkki sulkeutunut.

Talvijakso, rippileiri ja konfirmaatio

Rippikouluun kuuluu marraskuusta talven ja kevään kestävä seurakuntaan tutustumis- eli alkujakso.  Rippileiri pidetään Silokalliolla Kullaalla Porin seurakuntayhtymän kurssikeskuksessa 1.-6.6. 2020 ja konfirmaatio su 14.6.2020 klo 10 Lavian kirkossa.

Rippikoulun  hinta on 75€.

Rippikoululaisista otetaan konfirmaatiossa ryhmäkuva, jonka voi halutessaan ostaa. Sen hinta selviää myöhemmin.

Jos perheen taloudellinen tilanne on tiukka, voi rippikoulumaksua hakea maksettavaksi diakoniarahastosta diakoni Anne-Maarit Lahtivirralle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella.

Rippikoulun kevät 2020

Isoset järjestävät nuortenillat maanataisin  27.1., 16.3., 4.5. ja 18.5. klo 17-18.30 seurakuntakodilla, Vintillä.  .

Sunnuntaina, Kynttilänpäivänä 2.2.klo 10 Messu. Kirkon jälkeen Yhteisvastuulounas ja info seurakuntakodilla.

Riparilaisten Yhteisvastuun lipaspäivä on la 14.3. klo 9 alkaen, Lavian Salella.

Nuortenilta 16.3. klo 17-18.30 seurakuntakodilla.

Riparipäivät ovat viikonloppuna 6.-8.4.2020.

Kiirastorstain messu 9.4. klo 19, Lavian kirkko.

Nuortenilta 27.4. klo 17-18.30 seurakuntakodilla.

Nuorten nuotioilta seurakuntakodin kodalla 18.5. klo 17-18.30.

Rippikouluun muualle

Rippikouluun ilmoittautuminen koskee myös sinua, joka käyt rippikoulun muualla, koska talvijakson käyt kuitenkin täällä omassa seurakunnassa. Voidaksesi osallistua rippikouluun jossain muualla, Sinulla täytyy olla todistus kotiseurakunnassasi suoritetusta rippikoulun alkujaksosta.

Lisätietoa

Lisätietoa rippikoulusta saat diakoni Anne-Maarit Lahtivirralta ja vs.kirkkoherra Tuija Kruusilta!