RIPPIKOULU 2020

Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on matka, joka haastaa sinut pysähtymään ja pohtimaan elämää. Rippikoulussa et ole yksin kyselemässä ja kulkemassa, vaan vierelläsi on muita. Meidän rinnallamme kulkee myös Jeesus, jonka tie kulki seimeltä ristille.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti ja verkkoilmoittautuminen aukeaa maanantaina 7.10.

Talvijakso, rippileiri ja konfirmaatio

Rippikouluun kuuluu marraskuusta talven ja kevään kestävä seurakuntaan tutustumis- eli alkujakso.  Rippileiri pidetään Silokalliolla Kullaalla Porin seurakuntayhtymän kurssikeskuksessa 1.-6.6. 2020 ja konfirmaatio su 14.6.2020 klo 10 Lavian kirkossa.

Rippikoulun  hinta on 75€.

Rippikoululaisista otetaan konfirmaatiossa ryhmäkuva, jonka voi halutessaan ostaa. Sen hinta selviää myöhemmin.

Jos perheen taloudellinen tilanne on tiukka, voi rippikoulumaksua hakea maksettavaksi diakoniarahastosta diakoni Anne-Maarit Lahtivirralle osoitetulla vapaamuotoisella hakemuksella.

Rippikoulun alkaminen ja muu aikataulu

Rippikouluun kuuluu monenlaista. Isoset järjestävät riparilaisten nuortenillan ma 11.11. klo 17-18.30 seurakuntakodilla. Varsinaisesti rippikoulu starttaa  jumalanpalvelusviikonloppuna 30.11.-1.12. Lavian kirkossa. Lauantaina klo 10-14 valmistellaan mm. sunnuntain 1.12. klo 10 Hoosiannamessua ja "puurokirkkoa", johon kaikki perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan. Rippikouluun kuuluu kokoontumisia erityisesti joulun ja pääsiäisen aikaan sekä riparipäivät viikonloppuna 6.-8.4.2020. Muusta toiminnasta ja kokoontumisista saat tietoa myöhemmin.

Rippikouluun muualle

Rippikouluun ilmoittautuminen koskee myös sinua, joka käyt rippikoulun muualla, koska talvijakson käyt kuitenkin täällä omassa seurakunnassa. Voidaksesi osallistua rippikouluun jossain muualla, Sinulla täytyy olla todistus kotiseurakunnassasi suoritetusta rippikoulun alkujaksosta.

Lisätietoa rippikoulusta saat diakoni Anne-Maarit Lahtivirralta ja vs.kirkkoherra Tuija Kruusilta!