Nuorille

Lavian seurakunnan nuorten toiminta koostuu pääasiassa isoskoulutuksesta ja nuortenilloista.

Tervetuloa isoskoulutukseen! Tämän syksyn kokoontumiset alkavat maanantaina 16.9. klo 15.30-17 seurakuntakodin vintillä. Isoskoulutukseen voit tulla mukaan, vaikka et haluaisikaan toimia isosena. Isoskoulutus jatkuu syksyn ajan joka toinen maanantai, parillisilla viikoilla.

TULE MUKAAN NUORTENILTOIHIN! Nuorteniltoihin ovat tervetulleita kaikki, mutta erityisesti rippikoululaisia kutsumme mukaan tutustamaan seurakunnan nuorten toimintaan. Seuraava nuortenilta on ma 11.11.2019 klo 17-18.30 seurakuntakodin vintillä. Syksyn ja kevään nuorteniltojen tiedot löydät kohdasta -tapahtumia. Isoset ovat mukana nuortenillan suunnittelussa ja toteutuksessa. Tervetuloa mukaan ja tuo myös kaveri!

Lavian seurakunnan sähköposti lavia.srk@evl.fi
Facebook: Lavian seurakunta