Isoskoulutus

"ISKO"

 

Oliko kivaa kesälomalla? Satuitko olemaan riparilla? Tykkäsitkö?

Todellisuudessa merkitystä on vain viimeisellä kysymyksellä. Jos tykkäsit olla riparilla, mitä sanoisit jos tietäisit, että voit päästä riparille uudelleen?

Toki ripari on ainutkertainen tapahtuma elämässä. Kun olet rippikoulun käynyt ja sinut on konfirmoitu, eihän sitä nyt toiseen kertaan tarvitse käydä. Tarvitsemme kuitenkin nuoria auttamaan tekemään tulevistakin ripareista huikeita!

Isoskoulutus on suunnattu näille nuorille (lue: sinulle). Mitä sinulta vaaditaan, jotta voit lähteä isoskoulutukseen? Ei yhtään mitään! Se riittää, että olet kiinnostunut olemaan mukana. Isoskoulutus on sitä varten, että siellä opitaan kaikki isosen tehtävässään tarvitsemat tiedot ja taidot. Koulutuksen aikana niitä pyritään myös harjoittelemaan käytännössä. Koulutuksen käytyäsi saat kirjallisen todistuksen sen suorittamisesta ja voit hakea isoseksi riparille. HUOM! Koulutuksen käyminen ei tarkoita sitä, että sinun on pakko toimia isosena!

Pohditko mielessäsi pitäisikö sitä lähteä isoskoulutukseen? Todellakin pitäisi! Isoskoulutusta pidetään noin joka toinen perjantai Pietniemen seurakuntatalolla. Kevään 2023 päivät ovat seuraavat: 20.1., 27.1., 10.2., 10.3., 24.3., 31.3., 28.4., 12.5. ja 19.5., Isoskoulutukseen kuuluu myös maksuton viikonloppuleiri Silokalliolla. Sinne menemme 21.-23.4.!

 

Lisätietoja tarvittaessa Hansilta tai Jussilta (Kivelä, ei Kärmeranta).

 

Ota yhteyttä

Vs. nuorisotyönohjaaja
Länsi-Porin seurakunta
Liikastentie 28
28610 Pori